Services

Als technisch bedrijf beschikken wij over een groot aantal services die u kunnen helpen om de gewenste resultaten te behalen.

Herstellingen

Wij streven ernaar uw toestel binnen de 5 werkdagen klaar te hebben. U kan steeds beroep doen op onze service-machines in afwachting van uw herstelling. U kan bij ons terecht voor de meeste merken: Bosch, Makita, Metabo, Hitachi, Festool,…

Onderhoud

Compressoren en grotere machines zoals boorhamers hebben regelmatig onderhoud nodig. Contacteer ons om een afspraak te maken!

Gassen

U kan bij ons terecht voor de meeste industriële gassen. Wij voorzien ook het transport tot uw bedrijf of werf. Samen met onze partners Air Liquide, Gasco en Antargaz kunnen wij steeds een oplossing bieden.

Slotenservice

U kan bij ons terecht voor het kopiëren van uw sleutels. Ook voor veiligheidscilinders bent u aan het juiste adres. Groter project? Sleutelplan nodig? U bent bij ons aan het juiste adres!

Lastoortsen

Heeft uw toorts onderhoud nodig? Maakt niet uit welk merk. Breng ze binnen en wij zorgen ervoor dat u snel weer optimaal kan lassen. Ook uw snijgereedschap van Gloor of Saf-Fro bezorgen wij snel een tweede leven.

Bedrukking kledij

Samen met onze partner Blaklader voorzien wij uw bedrijfskledij van uw logo en personalisatie. Wij helpen u graag om de uitstraling van uw bedrijf te verbeteren! Profileer je werkkledij en zet je bedrijf op de kaart!


Hoe kunnen we helpen?


%d bloggers liken dit: